1. Home
  2. /
  3. About Us
  4. /
  5. Careers
  6. /
  7. Tuotekehittäjä ja myynnin osaaja...

Tuotekehittäjä ja myynnin osaaja luottoriskituotteiden pariin (mahdollisuus osa- tai kokoaikaiseen työhön)

Tuotekehittäjä ja myynnin osaaja luottoriskituotteiden pariin (mahdollisuus osa- tai kokoaikaiseen työhön)

Kiinnostaisiko rekrytointiprosessi, josta voit ansaita rahaa? Haluaisitko viettää sadepäivän antaen vapaasti kritiikkiä uudelle tuotteelle? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan itseäsi näissä merkeissä. Etsimme tuotekehittäjää ja myynnin osaajaa.

Olemme kehittäneet uutta tuotetta liittyen luottoriskianalyysiin. Kaipaisimme nyt hieman ulkopuolista näkemystä siitä, miten voisimme kehittää itse tuotetta ja siihen liittyviä nettisivuja sekä markkinointia.

Laita meille lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot muutamalla sanalla hieman itsestäsi, ja lisäksi ansioluettelosi tai LinkedIn-linkkisi, osoitteeseen myyntirekry_2020@valuatum.com. Lähetämme sinulle pienen, noin tunnissa suoritettavan tehtävän liittyen uuden tuotteemme testaukseen. Parhaimmille palautuksille maksamme vaivannäköön suhteutetun palkkion, jota voit itse ehdottaa.

Hyvän raportin tuottajia kutsumme myös mielellämme haastatteluun, mikäli työsi jälki vaikuttaa hyvältä ja kiinnostuksemme kohtaavat.

Tehtävääsi voisi kuulua esimerkiksi seuraavia tehtäviä
• B2B myynti ja markkinointityö
• Asiakas- ja myyntiprojekteissa avustaminen (mm. myyntimateriaalin tuottaminen ja erilaiset selvitys- tai analyysitehtävät)
• Nettisivujen kehitys
• Nykyisten asiakkaidemme tukeminen

Toivomme hakijalta ainakin jotakin seuraavista
• Kaupallisen alan opintoja
• Myyntiosaamista ja -innokkuutta
• Osaamista hakukoneoptimoinnista
• Hyviä kommunikaatiotaitoja (suomeksi ja englanniksi)
• Motivaatiota oppia monipuolisesti uutta, myös teknisempiä valmiuksia, ja joustavuutta toimia monipuolisten tehtävien parissa

Katsomme eduksi
• Soveltuvuutta ilmoituksessa https://www.aarresaari.net/index.php?21&aid=75150 kuvattuun tehtävään
• Pohjoismaisten kielien osaaminen

Työsuhde
• Hyvistä raporteista maksamme pienen kiinteän palkkion
• Rekrytoitavien henkilöiden kanssa voidaan joustavasti sopia työsuhteen muodosta, esimerkiksi osa-aikaisella tai projektiluontoisilla sopimuksilla

Etsimme myös samankaltaiseen, mutta hieman teknisempään ja rahoituksen/laskentatoimen tuntemusta vaativaan rooliin monipuolisiin tehtäviin mukautuvaa osaajaa: https://www.aarresaari.net/index.php?21&aid=75150
Meillä pääset joka tapauksessa tekemään kaikenlaista, ja kartoitamme sopivat tehtävät osaamisesi mukaan. Mikäli olet teknisemmästä roolista kiinnostunut, mutta uskot voivasi auttaa myös tuotetestauksessa, lähetä hakemuksesi tähän nyt lukemaasi tehtävään ja lisäksi ilmaise hakemuksessasi kiinnostuksesi toiseen rooliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Mäkeläinen numerossa 044 342 0250 tai Vertti Viitala numerossa 040 055 7320, tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen excel@valuatum.com. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen myyntirekry_2020@valuatum.com.

Valuatum on analyytikkovoimin perustettu rahoitusalan ohjelmistoyritys, jonka tuotteita ovat yritysten arvonmääritysmallit erilaisine osakeanalyysityökaluineen sekä vastaavien tilinpäätösmallien käyttäminen luottoriskin yhtiökohtaiseen määrittelyyn. Referenssiasiakkaitamme ovat mm. Finnvera, Evli, Garantia, Bisnode ja Aspo.